RENAULT TRAFIC VP

Представяне

PrintSend
КОМФОРТ И ЕРГОНОМИЧНОСТ НА КАБИНАТА

КОМФОРТ И ЕРГОНОМИЧНОСТ НА КАБИНАТА

Обгръщащи и удобни седалки

Благодарение на по-гъстата пяна и на специалната грижа по отношение на формата, седалките на новия Trafic предлагат по-добра странична опора. Всеки намира идеалното за себе си положение за шофиране благодарение на регулируемия на височина и дълбочина волан и на снабдените с подлакътници седалки, чието регулиране (на височина, на нивото на кръста и надлъжно) е оптимизирано.


90 литра за съхранение в купето

Новият Renault Trafic Ви предлага по-полезни решения за съхранение с 14 добре интегрирани и разпределени в кабината отделения, предназначени за съхранение на всякакви битови предмети (бутилки, кутии, чаши, телефон, таблет, тетрадки, химикалки. ..).Голямото 54-литрово отделение под седалката на пътника позволява да съхранявате по-обемни обекти.


Седалки „Подвижен офис“

Две предни седалки с пространство залаптоп, табла за писане и ракла с обем 54 л за съхранение навещи в седалките.

Поставка за таблет

Тази поставка за цифрови таблети е разположена над радиото. Съвместима с таблети от 4,8 до 10,6 инча. Вашият мултимедиен таблет е добре поддържан и е на място, винаги удобно за използване.


Поставка за смартфон

Идеално разположена на арматурното табло в близост до водача, тази система поддържа широка гама от мобилни телефони с различни размери (до 4,7 инча ).Поставката може да бъде разположена вертикално или хоризонтално. USB портът, разположен в близост позволява зареждането на вашия смартфон.


Ръчен климатик

Ръчен климатик със селектор за разпределение на вентилацията и рециклиране на въздуха, включващ още и филтър за задържане на полени.