Renault ZOE

Представяне

PrintSend

Комфорт

Технология

Мултимедия

Безопасност

Комфорт

Комфорт

Автоматична скоростна кутия

Насладете се на истинско удоволствие от шофирането. Renault ZOE е оборудван с автоматична скоростна кутия като стандартно оборудване. Едностепенната трансмислия осигурява линейно и плавно ускорение, като се адаптира към всяка ситуация.


Автоматично управление на климатичната система

Изберете съвсем точно идеалната за вас температура. Оборудвахме Renault ZOE с климатик и комбиниран филтър. Режимът Есо оказва пряко влияние върху климатичната система и ви позволява да оптимизирате пробега си.Електрически сгъваеми странични огледала.


Електрически сгъваеми странични огледала

Искате да сгънете страничното огледало? Това е детска игра! Просто натиснете съответния бутон.


Сензори за дъжд и светлина

Внезапен проливен дъжд? Смрачаване? Предните чистачки и светлините на Renault ZOE се включват автоматично, когато имате нужда от тях.

Карта „свободни ръце“

Вече няма нужда да търсите ключовете си или дори да знаете къде са! Отварянето, затварянето и запалването на Renault ZOE е възможно, ако картата карта „свободни ръце“ е у вас.

Технология

Технология

Новата батерия Z.E.40

Ние в Renault сме горди да бъдем първата фирма, която ви предлага напълно електрически автомобили с реален пробег от 300 км (400 км по NEDC)! Нов стандарт на пазара, батерията Z.E. 40 прави удоволствието от шофирането, комфорта и тишината достъпни за всички.


Вградено зарядно устройство Chameleon™

Всички автомобили Renault ZOE са оборудвани с патентованото зарядно устройство Chameleon™. В зависимост от избраната версия, то може да осигури на батерията мощност от 2 до 22 kW. Можете да заредите за пробег за пробег от 120 км* само за 60 минути, ако използвате подходяща зарядна станция.


Камера за задно виждане

С помощта на звуковите и визуални сигнали паркирането се превръща в детска игра. Получавате предупреждения чрез серия от кратки звукови сигнали, когато се приближавате до препятствие, а камерата за задно виждане ви позволява да видите траекторията на заход на екрана на R-LINK.


Система за подпомагане потеглянето по наклон

Потегляне след спиране по стръмен наклон? Няма проблем! Renault ZOE ще задържи спирачката за две секунди, за да ви даде време да потеглите по-лесно.

Мултимедия

Мултимедия

Телефон

Дръжте ръцете си на волана и не сваляйте поглед от пътя! Благодарение на функцията за гласово разпознаване е необходимо само да произнесете име, за да започнете телефонен разговор.


Навигация

Изберете своята дестинация и навигационната технология Carminat TomTom Z.E. ще ви предложи най-ефективният от енергийна гледна точка маршрут.


Мултимедийни услуги

Приложения за R-LINK 2 - Имейл, Времето, Судоку…

Безопасност

Безопасност

Защитена батерия

Шофирайте с пълно спокойствие. Нашите инженери работиха упорито, за да осигурят защита на батерията, вградена в пода на Renault ZOE. Защитена от удари и счупване, батерията на Renault ZOE има само една основна задача – да ви отведе навсякъде, където пожелаете!


Система за подпомагане потеглянето по наклон

Изключително полезна, ако трябва да потеглите от стръмен склон! Renault ZOE се задържа за кратко на място, за да ви даде възможност спокойно да стартирате колата.


Защита за пътуващите в автомобила

В Renault ZOE безопасността е на ваша страна. Благодарение на предните въздушни възглавници, предпазващи главата и гръдния кош, сте ефективно защитени срещу удар и ефекта на изплъзване под поясната лента на предпазния колан при челен удар.


Система за електронен контрол на стабилността

Не губете спокойствие, дори и при трудни условия на шофиране. Електронната стабилизираща програма (ESC) осигурява стабилността на вашето Renault ZOE.


Безшумното движение и пешеходците

Вашето Renault ZOE е безшумно, но това не е повод за притеснение! Z.E. Voice известява пешеходците, че наближавате, когато се движите със скорост между 1 и 30 км/ч.