RENAULT CAPTUR

Представяне

PrintSend

Комфорт

Технологии

Мултимедия

Безопасност

Комфорт

Комфорт

Модулна многоместна седалка

Превозването на дълги или обемисти предмети вече не е проблем! Плъзгаща се с 16 см и сгъваща се, за да се образува равен под, задната многоместна седалка, разделяща се на 60:40 ви предлага максимален обем от 1235 дм³!


Многобройни възможности за съхранение

Жабка Easy-Life, затворено отделение за съхранение в арматурното табло, нов среден подлакътник и отделения за съхранение в средата, отстрани и на облегалката... В салона на Renault CAPTUR за всеки пътник е предвидено собствено място за съхранение.


Панорамен стъклен покрив

Наслаждавайте се на слънчевите лъчи с панорамния стъклен покрив на Renault CAPTUR.


Електрически сгъваеми странични огледала

Защитете страничните огледала от опасностите в града! Когато заключите Renault CAPTUR, електрическите странични огледала се сгъват автоматично.

Технологии

Технологии

Easy Park Assist (Паркинг асистент)

Лесно паркиране. С Easy Park Assist, Renault CAPTUR изчислява наличното пространство и поема контрола върху волана, за да извърши перфектното успоредно паркиране.


Камера за задно виждане и сензори за разстояние

Оставете системата да ви води. С камерата за задно виждане и страничните сензори за разстояние, разположени в предната и задната част, Renault CAPTUR опростява всички ваши маневри.


Система за предупреждение за наличие на обект в „сляпата“ зона на автомобила

Шофирайте спокойно – вече нищо не може да убегне от вашето внимание. Когато ви изпреварва друг автомобил, вие получавате незабавно предупреждение чрез светлинен индикатор в огледалото за задно виждане.


Интелигентна карта „свободни ръце“

Наистина практично! Със своята карта „свободни ръце“, Renault CAPTUR отключва вратите си, когато се приближите, стартира двигателя с бутона Start и се заключва само, докато се отдалечавате от автомобила.

Мултимедия

Мултимедия

Първокласна аудио система BOSE ®

Благодарение на своя 7-инчов дисплей и управление от волана, мултимедийната система Media Nav позволява лесен достъп до множество практични функции: навигация Nav N Go с 2D и 3D визуализация, музика с аудио стрийминг и безжично телефониране чрез Bluetooth.


Мултимедийни системи Media Nav Evolution и R-LINK Evolution

С нашите вградени мултимедийни системи можете да получите лесен достъп до мултимедийното съдържание с помощта на големия сензорен екран върху арматурното табло.


R-LINK Evolution, съвместима с Android Auto™

С R-LINK Evolution можете да се възползвате и от Android Auto™* и имате възможност за достъп до приложенията за шофиране чрез вашия смартфон с Android. С приложението MY Renault* оставате във връзка с вашето ново Renault CAPTUR по всяко време, където и да се намирате.

Безопасност

Безопасност

Помощна система за потегляне по наклон

Потегляне след спиране по стръмен наклон? Без затруднения! Натискът върху спирачките се поддържа за две секунди, за да можете да потеглите спокойно.


Активен спирачен асистент

Непредвидено препятствие? Оставете вашите рефлекси да поемат управлението. Когато бъде натиснат внезапно, педалът на спирачките автоматично усилва спирачното усилие, за да намали спирачния път.


Електронна стабилизираща програма

Загуба на сцепление? Системата за електронен контрол на стабилността (ESC) подобрява вашата стабилност, за да ви позволи да запазите контрола върху автомобила.