Специални Технически Операции

PrintSend

Днес Renault отделя все по-задълбочено внимание към качеството. Целта, разбира се е постигане на по-голяма удовлетвореност в клиентите, както от самите продукти, така и от услугите предлагани от марката. Усилията в тази посока са постоянни и дългосрочни. Вярваме, че това ясно ще бъде отчетено от всички и Renault все повече ще се асоциира като символ за най-високо качество по целия свят.

Стремежа към безупречност налага понякога при най-малкото съмнение за надеждността в експлоатацията на автомобилите да се стартират кампании за проверка на част от тях. В зависимост от типа на проверката се изпращат персонални писма или при посещение в оторизираната сервизна мрежа се предоставя такава информация. За още по-бързото намиране на налична кампания за вашия автомобил, можете да проверите със 17 цифрения VIN (шаси) номер изписвайки го в полето по долу. По време на проверката в сервиза може да се установи необходимост от подмяна на определени възли или детайли. Всичко това ще бъде направено напълно БЕЗПЛАТНО за вас и във възможно най-кратки срокове.

Възможно е вашия автомобил да не бъде намерен в базата данни ако неговата първa регистрация не е направена в България. В този случай можете да проверите наличието на сервизна кампания, като се свържете с оторизираната сервизна мрежа на Renault.

ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНА СЕРВИЗНА КАМПАНИЯ >>