• До 65 км електрически пробег в града
  • Изцяло електрически старт на двигателя
  • Система Renault MULTI-SENSE с нов режим Pure 
  • Иновативната скоростна кутия, вдъхновена от света на Формула 1

Дизайн

Качеството като изискване

Качеството като изискване

Първокласни материали, покрития от пяна, сатинирани гарнитури, комфорт в седалките... Настанете се в уютния салон, в който властва качеството.

Интелигентни отделения за съхранение

Интелигентни отделения за съхранение

Жабка тип чекмедже, отделения за съхранение в централния подлакътник, в конзолата и вратите... Оптимизирайте удобството в салона

По-голям и по-добър

По-голям и по-добър

Възползвайте се от най-големия в категорията обем на багажника с вместимост до 536 л… И уникалното модулно оформление с неговата плъзгаща се и сгъваема многоместна седалка.

Свързани мултимедийни системи Renault EASY CONNECT

Свързани мултимедийни системи Renault EASY CONNECT

С новите си автоматично актуализиращи се мултимедийни системи можете да разглеждате вашето съдържание на 9,3-инчовия сензорен екран. Вашият живот става по-лесен благодарение на търсенето на адреси в Google.

Технологии

MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

С MULTI-SENSE можете да персонализирате новия CAPTUR според настроението си. Изберете някой от трите режима на шофиране и осемте схеми на осветление в купето. С режим „PURE“ имате възможност да се движите изцяло на ток при скорост до 135 км/ч.

Система EASY LINK

Система EASY LINK

С EASY LINK можете да се възползвате от персонализираща се мултимедийна система, която е интуитивна и лесна за използване. Нейният екран с висока разделителна способност може да достигне до 9,3 инча. Намирайте зарядни станции на картата само за миг. Наблюдавайте промените в състоянието на заряда. Регулирайте лесно настройките за презареждане на батерията, както и температурата в салона.

MY Renault

MY Renault

Проверете нивото на заряд на батерията на новото Renault CAPTUR E-TECH. Plug-in Hybrid Планирайте зареждане на нощна тарифа и подгрейте салона до идеалната за вас температура

Възползвайте се от пробег на ток до 65 км (WLTP)

Възползвайте се от пробег на ток до 65 км (WLTP)

Чрез зареждане на новия CAPTUR у дома или на общодостъпна зарядна станция.